Tapahtumat

Sukuseuran vuosikokous ja kesätapahtuma Vanhamoisiossa

lauantaina 24.8.2019

Tapahtumasta tarkemmin kesän alussa ilmestyvässä jäsenkirjeessä.

Sukuseura kävi kotiseutumatkalla 18.-19.8.2018

Matkasta tarkemmin seuraavassa jäsenlehdessä.

Koskelan kartta

Rauhamaalla

Sukuseuran vuosikokous ja kesäjuhlat sunnuntaina 27.8.2017 Kiialassa, Porvoossa

Hallitus on valinnut juhlien pitopaikaksi tällä kertaa Kiialan Kartanon Holvikellarin. Osoite on Kiialantie 77, 06500 Porvoo.

Paikkaan voi tutustua netissä http://www.kialagard.com/.

Cabriolen tilausmenut/noutopöydät kohdassa voi tutustua ruoaksi valitsemaamme 31.50 hintaiseen juhlapöytään. http://http://www.cabriole.fi/.

Tapahtumasta on lähetetty kirje/sähköposti jäsenille, mutta uudet sukuseurastamme kiinnostuneetkin ovat tervetulleita.

Ota jäsenhakemuksissa yhteys vuomak(at)saunalahti.fi

Hallitus

KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN!

Sukuseuran kesäjuhlat 29.8.2015

Hallitus on valinnut juhlien pitopaikaksi tällä kertaa Peltosen Torpan, mikä sijaitsee Itä-Hämeen Hartolan kunnassa, Kalhon kylässä.

Juhlapaikkaan voi tutustua netissä http://peltosen-torppa.123kotisivu.fi/.

Juhlista tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa, mutta varatkaa ajankohta kalenteriinne jo nyt.

KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN!

Sukuseuran matka Viipuriin ja Vahvialaan 30.–31.08.2014

Toimintasuunnitelmamme mukaan tänä vuonna on vuorossa matka kotiseudulle. Hallitus on valinnut matkan järjestäjäksi Ryhmämatkat RuotiBussin Lahdesta. Matkan hinta on 264 euroa, mikäli matkalle osallistuu väh. 50 henkeä ja 244 euroa, mikäli matkalle osallistuu väh. 40 henkeä. Hallitus on päättänyt, että jokaista jäsenmaksunsa maksanutta matkalle osallistujaa avustetaan seuran varoista 50 eurolla. Näin ollen edellä mainittu hinta pienenee, jos saa seuran tuen (50 e), omistaa oman viisumin (72 e) ja on oma matkavakuutus vakuutusyhtiöltä (3 e).

Alustava ohjelma, viisumianomuskaavake ja mallitäytetty lomake ovat jäsenkirjeen liitteenä. Viisumianomuskaavakkeiden täytössä konsulaatti kiinnittää huomiota nyt eritoten kohtaan työpaikka,työpaikan osoite ja ammatti. Jos on eläkeläinen, niin muuta ei tarvitse mainita. Jos opiskelee,niin opiskelupaikka. Majoitus Viipurin uusimmassa Hotelli Viktoriassa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan torin laidalla Kauppahallia vastapäätä.

Ryhmäviisumiin tarvitaan oma passi, joka on voimassa 6 kk. matkan päättymisen jälkeen. Viisumianomuskaavaketta varten tarvitaan 1 valokuva, mustavalkoinen 1/1 kopio passin kuvasivusta ja kopio matkavakuutuksesta. Matkalle on ilmoittauduttava ja matka-asiakirjat toimitettava täytettyinä ja liitteineen viimeistään 6 viikkoa ennen RuotiBussille, viimeinen ilmoittautumispäivä 10.7.2014. Lasku lähetetään sen jälkeen, kun tiedetään osallistumismäärä.

Matkan johtajana toimii seuran puheenjohtaja Päivi Heimola. Häneltä voi kysyä lisää matkasta, puh. 0400 952112, tai sähköpostilla paivi.heimola(at)expodos.inet.fi. Jäsenkirje liitteineen lähetään sähköpostitse tai kirjeitse. Mikäli et ole vielä toimittanut sähköpostiosoitettasi seuralle, tekisitkö sen nyt saatuasi tämän kirjeen. Sähköpostiosoitteet voi laittaa seuran sihteerille Vuokko Mäelle osoitteeseen vuomak(at)saunalahti.fi tai puh. 045 893 6290.