Kesäjuhlat ja vuosikokous su 27.8.2017 Kiialan Kartanon Holvikellarissa, Porvoossa

Juhlapaikkaan voi tutustua netissä http://www.kialagard.com.

Paikka on noin 5 km:n ajomatkan päässä Porvoon linja-autoasemasta, mutta bussi ei vie perille, joten kannattaa ottaa taksi, ellei tule omalla autolla. Ajo-ohje Kiialaan Helsingin suunnasta: Porvoon liittymästä alas oikealle, ensimmäisistä liikennevaloista (Hornhattula) vasemmalle. Kiertoliittymästä suoraan ohikulkutien sillan ali, jonka jälkeen heti vasemmalle Kiialan kartanon puistokujalle.

Vuosikokous alkaa klo 12.00, noin klo 13 nautimme Cabriolen juhlapöydän antimista ja kesäjuhlan ohjelma alkaa noin 14.30. Jäseniä ja seuralaisia pyydetään ilmoittautumaan Marjatta Larsiolle puhelimitse 0503576831 tai sähköpostitse marjatta(at)larsio.fi elokuun 11. päivään mennessä ja samalla kertomaan erityisruokavaliotoiveensa. Ruokailu 31.50 e/hlö pyydetään maksamaan etukäteen seuran tilille FI53 1262 3000 5185 35 viitteellä 1355 mieluiten 21.8. mennessä. Seura kustantaa kokoustilan ja tervetuliaisjuoman. Ruokailun jälkeen on aikaa jutella, ostaa arpoja ja myyntituotteita. Hallitus toivoo, että juhlaväki tuo mukanaan arpajaisvoittoja. Arvat ovat 2 e/kpl ja 5 eurolla saa 3 arpaa.

Ohjelmaosuudessa kuulemme mm. puheenjohtajan tervehdyksen, ihastelemme ”Suomi-neidon” pistäytymistä paikalla sekä musisoimme yhdessä ja erikseen. Lopuksi arvotaan herkkukori ja muut voitot.

Tervetuloa joukolla mukaan.
Myös kaikki jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

This entry was posted in Yleinen.